Обука за РПЦ во март 2010

Објавено на 26.01.2010 од Maja Baric

Прима Менаџмент Консалтинг во периодот од 1-15 март 2010 година  ќе организира втора обука за Раководење со проектен циклус од серијата обуки започнати во 2009 година.

Заинтересираните можат да се јават или пријават на телефоните

+389 70 367 883
+389 70 333 912

или со електронска пошта на адреса

email contact@primacons.com.mk

Детали за обуката се достапни на барање на заинтересираните.

Со почит,

Тимот на Прима Менаџмент Консалтинг